Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Argentijns wijnpakket

Argentijns wijnpakket

Bij Wijnpakketten-Kopen.nl vindt u een mooi assortiment met Argentijnse wijnpakketten. Wij hebben wijnen van een tweetal wijnhuizen geselecteerd, te weten Finca Flichman en Bodegas Salentein. De meeste wijnpakketten bevatten heerlijke Malbec of Chardonnay wijnen, een aantal wijnpakketten hebben ook Cabernet Sauvignon en Merlot wijnen.

Wijngebied Mendoza

De Wijnbouw in Argentinië bevindt zich vooral in het westen van het land, op de hellingen van de Andes. Het smeltwater uit de Andes zorgt voor een probleemloze irrigatie en in combinatie met de vrij rijke bodems leidt dit tot een tamelijk hoge opbrengst. Het belangrijkste wijngebied bevindt zich in de provincie Mendoza. Deze regio kent driekwart van de Argentijnse wijngaarden, die op hoogtes tussen 900 en 1500 meter liggen. Met ruim 200.000 hectare wijngaard is Argentinië verreweg de grootste wijnproducent van Zuid-Amerika. Het land is ook al enige tijd kwalitatief sterk in opkomst.

Gevarieerde druiven aanplant

Argentinië kent voor een niet-Europees wijnland een verrassend gevarieerde aanplant. Rassen voor rode wijn worden het meest geteeld, met als meest karakteristieke, de malbec. Alhoewel van Franse afkomst, kan de druif beschouwt worden als 'nationale' Argentijnse druif. Hij geeft karaktervolle wijnen die verrassend goed kunnen rijpen. Dankzij de dikke schil geeft de druif veel smaak en zijn de wijnen robuust. Argentijnse wijnen passen daarom ook goed bij de nationale eetgewoonten: veel vlees en pasta's.

Een persoonlijke touch bij uw Argentijnse wijnpakket

Wilt u uw Argentijnse wijnpakket een persoonlijke touch geven, laat dan een GRATIS kaartje mee sturen met een persoonlijke groet en/of felicitatie, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of een nieuwe baan. U geeft eenvoudig online uw tekst door en wij sturen een leuk kaartje met uw Argentijnse wijnpakket mee. Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

De service rond het wijnpakket uit Argentinië

Uw Argentijnse wijnpakket bezorgen wij door heel Nederland en bestellingen boven € 150,- bezorgen wij geheel gratis. Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur worden de volgende dag voor u bezorgd. Heeft u in een maand meerdere gelegenheden waarvoor u een wijnpakket nodig heeft? U kunt in één keer de gewenste bezorgdata van de wijnpakketten tijdens het bestelproces aan ons doorgeven. Zo kunt u erop vertrouwen dat het wijnpakket op precies de juiste dag bij uw familie, vrienden of relaties wordt bezorgd.

Naar boven