Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Australisch wijnpakket

Australisch wijnpakket

Australisch wijnpakket

Bij Wijnpakketten-Kopen.nl vindt u een mooi assortiment met Australische wijnpakketten. Bij ons vindt u uiteraard alleen lekkere en zeer bekende wijnen uit Australië. Een deel van onderstaande wijnpakketten bevatten blends van bijvoorbeeld de Shiraz, Cabernet, of Chardonnay druif.

Een persoonlijke touch bij uw Australische wijnpakket

Wilt u uw Australische wijnpakket een persoonlijke touch geven, laat dan een GRATIS kaartje mee sturen met een persoonlijke groet en/of felicitatie, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of een nieuwe baan.  U geeft eenvoudig online uw tekst door en wij sturen een leuk kaartje met uw Australische wijnpakket mee. Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

De service rond uw Australische wijnpakket

Uw Australische wijnpakket bezorgen wij door heel Nederland en bij bestellingen boven € 150,- bezorgen wij gratis. Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur worden de volgende dag voor u bezorgd. Er zijn van die maanden dat u de ene na de andere gelegenheid heeft waar u wijnpakketten wilt geven. U kunt in één keer de gewenste wijnpakketten en bezorgdata aan ons doorgeven. Op precies de juiste dag worden uw wijnpakketten dan bij uw familie, vrienden of relaties afgegeven.

Naar boven