Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Proyecto Cu4tro - Cava 75cl

Cava pakket : Proyecto Cu4tro - Cava

Cava pakketProyecto Cu4tro - Cava 75cl

Mooie zuivere cava met een elegante stijl. Cava pakket : Proyecto cu4tro - Cava 75cl heeft een heerlijke mousse, in eerste instantie zijn de bubbels vrij fors maar ze blijven goed in het glas aanwezig. In een moderne, zilverkleurige fles die ook wat uitstraling betreft in het oog springt.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 19,95incl. BTW

De cava heeft een fruitig bouquet dat doet denken aan perziken en kweeperen. In de smaak domineren rijpe amandelen en honingmeloen, die afgerond wordt met geroosterde hazelnoten en brioche. De smaak is harmonieus, fruitig en droog.

Kenmerken van de cava

Wijnsoort: Mousserende wijn
Druivensoort: 40% Macabeu, 40% Xarel-lo, 15% Parellada, 5% Chardonnay
Karakter: Een mooie droge zuivere smaak met hinten van toast. Aangename afdronk. Cava van hoge kwaliteit.
Serveren: Aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. Nu op dronk, maar kan nog twee jaar bewaard worden. Tip: Ook heerlijk met een druppel Crème de Cassis.

Over het wijnhuis Bodegas Concavins

De witte druiven worden ’s nachts van begin september tot begin oktober met de hand geoogst om het fruit zo fris en fruitig mogelijk in de kelders te krijgen. Het wijnhuis Bodegas Concavins gebruikt moderne snoeitechnieken in haar wijngaarden en controleert deze intensief en nauwkeurig. De druiven worden verwerkt met één pneumatische pers en twee horizontale persen. Voor de rijping zijn meer dan 1000 Franse-, en Amerikaanse vaten beschikbaar.

 
 
Naar boven