Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl

Champagne pakket: Bollinger Brut Special Cuvée 75cl in originele giftbox

Champagne pakketBollinger Brut Special Cuvée 75cl

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl is een karaktervolle Champagne met enorm veel elegantie. Een zeer aromatische mousserende wijn met zeer fijne belletjes. Het Champagnehuis Bollinger maakt voornamelijk Pinot Noir gedreven Champagnes met een relatief lange rijpingstijd.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 49,95incl. BTW

Champagne met een unieke balans tussen kracht, body en finesse. Special Cuvee is perfect om met vrienden betekenisvolle momenten te beleven. Het is de champagne om te geven aan de mensen die we liefhebben en die van mooie dingen houden. Special Cuvee zit verpakt in een prachtige, originele giftbox. Een champagne die absoluut voldoet aan de verwachtingen!

Kenmerken van de champagne

Wijnsoort: Mousserende wijn (Champagne), wit
Druivensoort: De wijn is een blend van 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Meunier.
Karakter: Goudgeel van kleur met fluwelen bubbels. In de neus een mooie aromatische complexiteit met rijp fruit en kruidige aroma's. Hints van geroosterde appels, appel compote en perziken. Aan het gehemelte een subtiele combinatie van structuur, lengte en levendigheid.
Serveren: Bij elke vis, vooral sushi en sashimi. Zeevruchten: garnalen, rivierkreeft, gegrilde kreeft. Gevogelte en wit vlees. Om zijn unieke stijl, boeket en aroma's te versterken, kunt u de Special Cuvee het beste serveren tussen 10 en 12 ° C.
Over het Bollinger Wijnhuis: In 1911 gaf Georges Bollinger's Britse agent hem het idee voor de naam Special Cuvee - "special" wordt geschreven op de Engelse manier, zonder accent. Bollinger is voor velen nog steeds bekend als de James Bond Champagne. De minimale rijpingsduur van deze champagne is 36 maanden. Lees meer over de Champagnes van Bollinger.

 
 
Naar boven