Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Moët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

2-vaks Champagne pakket: Moët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

2-vaks champagne pakketMoët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

Dit prachtige champagne pakket bevat 1 fles Moët & Chandon Brut Impérial en 1 fles Brut Impérial Rosé. Moët & Chandon is één van de grootste en bekendste champagnehuis ter wereld. Deze champagnes behoren tot de abolute wereldtop en zijn een prachtig cadeau om iets speciaals mee te vieren!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 91,95incl. BTW

Kenmerken van de Brut Impérial 75cl

Wijnsoort: Mousserend (Champagne). Wit
Druivensoort: De blend van de champagnes blijft strikt geheim in tegenstelling tot andere champagnehuizen. De champagne heeft een rijpingsperiode van minimaal 3 jaar.
Karakter: De kleur is bleekgeel. Fruitige geur, een droge smaak en een mooie fijne mousse. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen.
Serveren: Serveren op 6-8 °C. Heerlijk als aperitief of bij het dessert, maar ook lekker bij visgerechten als kreeft en zalm.

Kenmerken van de Brut Impérial Rosé 75cl

Wijnsoort: Mousserend (Champagne). Rosé
Druivensoort: De blend van de champagnes blijft strikt geheim in tegenstelling tot andere champagnehuizen. Pinot Noir in de vorm van een stille rode wijn, is op het laatste moment toegevoegd aan de champagne om hem mooi roze te kleuren.
Karakter: Een geweldige Champagne Rosé, expressief van smaak, gedomineerd door wilde aardbeien en toast in de geur.
Serveren: Op een temperatuur van 6 -8 °C. Zeer geschikt als aperitief, maar ook bij gerechten met zalm, kalfsvlees en gevogelte, en bij niet te zoete nagerechten van rood fruit.

Over Moët & Chandon

Moët & Chandon heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagnes van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar.

 
 
Naar boven