Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Champagne pakket: Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Champagne pakketMoët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Dit champagne pakket bevat één fles Moët & Chandon, Brut Rosé. Deze Rosé Champagne is afkomstig van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld : Moët & Chandon. Deze Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl is een klassieker onder de rosé champagnes.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 50,95incl. BTW

Een overheerlijke Champagne Rosé, wellicht nog exclusiever en feestelijker dan de gewone blanke champagne. Een ideaal cadeau dus om te geven en geschikt voor vrouwen én echte mannen!

Kenmerken van de champagne

Wijnsoort: Mousserend (Champagne). Rosé
Druivensoort: De blend van de champagnes blijft strikt geheim in tegenstelling tot andere champagnehuizen. Pinot Noir in de vorm van een stille rode wijn, is op het laatste moment toegevoegd aan de champagne om hem mooi roze te kleuren.
Karakter: Een geweldige Champagne Rosé, expressief van smaak, gedomineerd door wilde aardbeien en toast in de geur.
Serveren: Op een temperatuur van 6 -8 °C. Zeer geschikt als aperitief, maar ook bij gerechten met zalm, kalfsvlees en gevogelte, en bij niet te zoete nagerechten van rood fruit.

Over Moët & Chandon

Moët & Chandon heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagnes van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar.

 
 
Naar boven