Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Jacquart 75 cl

Champagne pakket: Champagne Jacquart 75 cl

Champagne pakketJacquart 75 cl

In dit lekkere champagne pakket vindt u 1 fles exclusieve Champagne Jacquart. Deze champagne wordt door ons zelf geïmporteerd en is dus uitsluitend bij één van onze webshops te koop. Een absolute aanrader voor iedereen die een heerlijke, traditionele champagne voor een eerlijke prijs cadeau wil doen.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 34,95incl. BTW

Deze Champagne is een uitblinker op het gebied van prijs/ kwaliteit. Het is niet 'een van de grote merken' en niet al het geld gaat op aan marketing. Daarom is deze kwaliteits Champagne juist zeer goed te betalen.

Kenmerken van de champagne

Wijnsoort: Mousserend (Champagne), wit
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir
Karakter: Zacht en fruitig
Serveren: Heerlijk als aperitief bij hapjes met bladerdeeg, gerookte zalm en wit vlees. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Een echte champagne?

Champagne is wellicht één der meest aansprekende wijngebieden ter wereld. De mousserende wijnen uit deze streek hebben een dusdanige reputatie verworven dat in de volksmond alle mousserende wijnen, van waar ook afkomstig maar worden aangeduid als champagne. Dat is jammer want het doet afbreuk aan de echte Champagnes, die uitsluitend afkomstig mogen zijn uit de Champagnestreek in Frankrijk.

 
 
Naar boven