Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Italiaans wijnpakket

Italiaans wijnpakket

Bij Wijnpakketten-Kopen.nl vindt u een mooi assortiment met Italiaanse wijnpakketten. Onze wijnpakketten uit Italië worden verpakt in een houten wijnkist gevuld met houtwol. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk Nero d'Avola, Catarratto, Nero Shiraz of Chardonnay wijnpakket?

Italiaans wijnpakket? Wijnpakket uit Italië bestellen

Italië is een van de belangrijkste wijn producerende en -exporterende landen van de wereld. Met een productie van ongeveer 53 miljoen hectoliter wijn per jaar is Italië één van de allergrootste wijnproducerende landen ter wereld. Ongeveer 18% van alle wijn die wereldwijd geproduceerd wordt is afkomstig uit Italië en 30% van alle Europese wijnen komt uit dit land. Desondanks is slechts 8% van de wijnen, die door Nederlanders gedronken worden, Italiaans.

Wijn klimaat in Italië

Doordat het land verschillende klimaten kent, koeler en continentaler in het noorden, en warmer in het zuiden, zijn er grote verschillen tussen de wijnbouw van diverse regio's. Speciale Italiaanse wijnsoorten zoals Lambrusco en Vermout zijn zo bekend, dat zeer veel mensen die weinig verstand van wijn hebben ze wel kennen. De recioto della Valpolicella (uit Veneto, Noord-Italië) en de Vin Santo uit Toscane zijn speciale wijnen. Na het oogsten worden de druiven een tijd uitgespreid op een laag stro. Door het drogen neemt de concentratie suiker en smaakstoffen in het nog aanwezige sap toe. Deze wijn zal zoet maar ook rijk van smaak zijn. In ieder deel van het land wordt wijn geproduceerd. Daardoor kan de indeling in wijnregio's van Italië samenvallen met de normale indeling in regio's van het land. Hierom worden er diverse wijnregio's onderscheiden, die op hun beurt ook weer in kleinere regio's zijn opgedeeld.

Een persoonlijke touch bij uw Italiaanse wijnpakket

Wilt u uw Italiaanse wijnpakket een persoonlijke touch geven, laat dan een GRATIS kaartje mee sturen met een persoonlijke groet en/of felicitatie, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of een nieuwe baan.  U geeft eenvoudig online uw tekst door en wij sturen een leuk kaartje met uw Italiaanse wijnpakket mee. Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

De service rond uw wijnpakket uit Italië

Wijnpakket in fraai houten geschenkkistjeUw Italiaanse wijnpakket bezorgen wij door heel Nederland en bij bestellingen boven € 150,- bezorgen wij gratis. Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur worden de volgende dag voor u bezorgd. Er zijn van die maanden dat u de ene na de andere gelegenheid heeft waar u wijnpakketten wilt geven. U kunt in één keer de gewenste wijnpakketten en bezorgdata aan ons doorgeven. Op precies de juiste dag worden uw wijnpakketten dan bij uw familie, vrienden of relaties afgegeven. Klik hier voor meer informatie over onze verjaardagservice.

 
Naar boven