Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Moederdag

Een heerlijk cadeau voor Moederdag

Wijnpakketten-Kopen.nl heeft daarom fantastische wijnpakketten samengesteld om uw moeder op deze speciale Moederdag mee te verwennen. Tevens maken wij het mogelijk om een persoonlijk kaartje bij het pakket toe te voegen waar u bijvoorbeeld een lief gedicht op kan plaatsen of natuurlijk een andere leuke tekst, ideaal!

Hier bij Wijnpakketten-Kopen.nl zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw cadeau mooi wordt opgemaakt. Daarom plaatsen wij het gekozen wijnpakket samen met het eventuele persoonlijke bericht in een mooie houten wijnkist. Hierdoor komt het cadeau extra speciaal over bij uw moeder, en maakt het deze Moederdag net even anders dan anders.

Uw Moederdag cadeau op tijd thuisbezorgd

Bij Wijnpakketten-Kopen.nl is het natuurlijk mogelijk om uw Moederdag cadeau te laten bezorgen. Dit kan dus bij u thuis, maar ook bij uw moeder thuis. Houdt u er echter wel rekening mee dat Moederdag op zondag valt en de fles wijn dus altijd vroegtijdig zal moeten worden besteld. Het regelen van een lekker en origineel Moederdag cadeau wordt zo wel heel erg makkelijk.

Moederdag cadeau

Op Moederdag is het de bedoeling dat uw moeder helemaal niks doet. Traditioneel brengen we een ontbijt aan bed, en worden alle huishoudelijke taken door het gezin uitgevoerd. Uiteraard is Moederdag de dag bij uitstek om uw moeder eens lekker te verwennen met een mooi wijnpakket.

 
Naar boven