Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Groot Geluk Brut 75cl

Mousserend wijnpakket: Groot Geluk Brut 75cl in geschenkverpakking

Mousserend wijnpakketGroot Geluk Brut 75cl

Dit frisse mousserende wijnpakket Groot Geluk heeft een fruitige, middellange afdronk. De Groot Geluk wijnen staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze vonkelwijn wordt gemaakt door wijnproducent Rietvallei.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 18,95incl. BTW

Deze Zuid Afrikaanse Vonkelwijn ofwel Brut Methode Cap Classique wijn is een blend van 85% Sauvignon Blanc met 15% Chardonnay. Dit frisse mousserende wijnpakket heeft een droge, middellange afdronk.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort: Mousserend (Vonkelwijn of Methode Cap Classique), wit
Druivensoort: De wijn is een blend van 85% Sauvignon Blanc, 15% Chardonnay Karakter: De kleur is strogeel bleek. In de neus een frisse, fruitige geur met een hint van perzik en abrikoos. Dit fruit komt ook terug in de smaak. De mousse is fijn verweven in de wijn. Een middellange, frisse en fruitige afdronk.
Serveren: Op een temperatuur van 8-10 °C. Drink deze heerlijke bubbles als aperitief, als begeleider bij visgerechten met salades of een nagerecht van aardbeien met een frambozen sorbet.
Over Wijnhuis: De naam Groot Geluk is ontleend aan het gevoel van vreugde van Jan van Riebeeck bij de eerste Kaapse wijnoogst in 1659. Ongeveer 350 jaar later ervaart wijnmaker Anton du Toit eveneens gevoelens van vreugde bij het drinken van zijn wijn. De Zuid-Afrikaanse Groot Geluk wijnen komen voornamelijk uit het wijngebied Stellenbosch. De druiven voor de mousserende Vonkelwijn van Groot Geluk zijn echter afkomstig uit het wijngebied Tulbagh. De druiven worden aangeleverd door een aantal verschillende druiventelers.

 
 
Naar boven