Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rotari - Cuvée 28 brut 75cl

Mousserend wijnpakket : Rotari - Cuvée 28 brut 75cl

Mousserend wijnpakketRotari - Cuvée 28 brut 75cl

Rotari - Cuvée 28 brut 75cl is één van de mooiste mousserende wijnen! Deze mousserende wijn wordt gemaakt van dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay. Deze wijn wordt geclassificeerd als "Talento". Deze benaming is in het leven geroepen als kenmerk voor Italiaanse mousserende wijn die gemaakt wordt volgens de "Methode Classique ". Vanwege zijn hoge kwaliteit is deze mousserende wijn een uitstekend alternatief voor de meestal duurdere champagne.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 20,95incl. BTW

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort: Mousserende wijn
Kleur: Strogeel, met een opvallende sparkling
Druivensoort: 90% Chardonnay, 10% Pinot Nero
Karakter: Droog, vol en harmonieus, met rijpe tonen. Een bijzondere wijn van grote klasse.
Serveren: Prachtig als aperitief en heerlijk als begeleider van St. Jakobsschelpen in roomsaus, gebakken tong en kalfsvlees. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over het wijnhuis Rotari

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. Hier maakt wijnhuis Rotari zijn mousserende wijnen. Rotari maakt deze wijn volgens de méthode classique (tweede gisting op fles). Een lange lagering van 28 maanden zorgt voor de fijne mousse.

 
 
Naar boven