Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rotari Cuvée 28 & Rotari Rosé

2-vaks mousserend wijnpakket: Rotari Cuvée 28 & Rotari Rosé

2-vaks mousserend wijnpakketRotari Cuvée 28 & Rotari Rosé

Heerlijk bubbels uit Talento! Dit mousserende wijnpakket bestaat uit 1 fles Rotari Cuvée 28 en 1 fles Rotari Rosé. Deze wijnen worden gemaakt met dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay. Vanwege zijn hoge kwaliteit zijn deze mousserende wijnen een uitstekend alternatief voor de meestal duurdere champagne. Met deze mousserende wijnen heeft u een champagne ervaring voor een scherpe prijs!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 37,95incl. BTW

Kenmerken Rotari Cuvée 28 75cl

Wijnsoort: Mousserende wijn
Kleur: Strogeel, met een opvallende sparkling
Druivensoort: 90% Chardonnay, 10% Pinot Nero
Karakter: Droog, vol en harmonieus, met rijpe tonen. Een bijzondere wijn van grote klasse.
Serveren: Prachtig als aperitief en heerlijk als begeleider van St. Jakobsschelpen in roomsaus, gebakken tong en kalfsvlees. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Kenmerken Rotari Rosé 75cl

Wijnsoort: Mousserende wijn
Kleur: verleidelijke zachtroze kleur
Druivensoort: 75% Pinot Nero, 25% Chardonnay
Karakter: Zachte aanzet, fijne en zachte mousse, droog en smaakvol. Vooral veel rood fruit en frisse tonen. Een elegante, door rood fruit gedomineerde neus
Serveren: Deze wijn is uitstekend geschikt als aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. 

Over het wijnhuis Rotari

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. 

 
 
Naar boven