Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rotari - Rosé 75cl

Mousserend wijnpakket : Rotari - Rosé 75cl

Mousserend wijnpakketRotari - Rosé 75cl

Heerlijke bubbels uit Trentino! Dit mousserende wijnpakket : Rotari - Rosé 75cl Rotari - Rosé wordt gemaakt volgens de "Methodo Classico". Na vergisting rijpt de wijn 24 maanden op zijn gist in de fles zodat er een fijne mousse ontstaat. Een mousserende wijn met een verleidelijke zachtroze kleur. Perfect geschikt voor een bijzondere borrel met mooie hapjes.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 20,95incl. BTW

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort: Mousserende wijn
Kleur: verleidelijke zachtroze kleur
Druivensoort: 75% Pinot Nero, 25% Chardonnay
Karakter: Zachte aanzet, fijne en zachte mousse, droog en smaakvol. Vooral veel rood fruit en frisse tonen. Een elegante, door rood fruit gedomineerde neus
Serveren: Deze wijn is uitstekend geschikt als aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. Nu op dronk, nog enkele jaren houdbaar.

Over het wijnhuis Rotari

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. 

 
 
Naar boven