Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Kerstpakketten en Relatiegeschenken 2009 / 2010

Kerstpakketten en Relatiegeschenken 2009 / 2010

25-09-2009

Het is gebruikelijk dat werknemers of belangrijke relaties van uw bedrijf vlak voor de kerst een attentie van waardering ontvangen. Het aanbod kerstpakketten is enorm, vandaar dat wij de keuze voor u wat eenvoudiger willen maken.

Speciaal voor onze zakelijke relaties heeft Wijnpakketten-Kopen.nl een prachtig assortiment Kerstpakketten voor u samengesteld.

Bodegas Salentein, Argentijns temperament van Nederlandse oorsprong

Bodegas Salentein is een project van een bijzondere Nederlandse investeerder, Mijndert Pon. Vanaf de start in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een estate van 2000 hectare en drie finca's. Deze heerlijke Pon Wijnen zijn het perfecte relatiegeschenk.

Wijnpakketten Kopen heeft een viertal heerlijke wijnen van Bodegas Salentein geselecteerd. Deze bijzondere Argentijnse wijnen kunt u online bestellen als (relatie)geschenk.

Geeft u liever geen wijnpakket tijdens de kerstdagen?

Ons bedrijf is marktleider in het versturen van gedestilleerde relatiegeschenken, dit voor Nederland unieke concept heeft zijn succes al bewezen, talloze bedrijven in Nederland zijn u al voor gegaan en hebben hun relaties of werknemers verrast met een drankgeschenk. Meer informatie vindt u op De Slijterij aan Huis.

Heeft u nog niet uw ideale kerstgeschenk gevonden?

Wij hebben geprobeerd om een volledig, veelzijdig en betaalbaar assortiment kerstpakketten voor u samen te stellen. Toch kan het voorkomen dat het voor u gewenste kerstgeschenk er nog niet tussen staat. Bij ons is het  uiteraard ook mogelijk maatwerk kerstgeschenken te bestellen. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Naar boven