Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Online wijnwinkel: Wijnpakketten-Kopen.nl

Online wijnwinkel: Wijnpakketten-Kopen.nl

09-06-2009

Wijn bestellen via internet is in opmars. Het Huizense Wijnpakketten-kopen.nl bezorgt bijzondere wijngeschenken door het gehele land. Via de webwinkel Wijnpakketten-Kopen.nl is het mogelijk om wijnpakketten uit zeven verschillende landen te bestellen.

Het assortiment bevat een selectie speciale, betaalbare wijnen uit Argentinië, Australië, Chili, Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid-Afrika. Het bedrijf, dat ook wijnproeverijen verzorgt zodat klanten kunnen proeven wat ze bestellen, verkoopt wijnen door het hele land. Een erkend vinoloog stelt regelmatig een nieuw assortiment van kwaliteitswijnen samen.

Persoonlijk kaartje

Elk wijnpakket bestaat uit één of twee flessen in een mooi houten kistje. Met steeds meer geefmomenten in het jaar een uitkomst om collega’s, familie of kennissen eens te verrassen. Helemaal handig is de mogelijkheid om online een persoonlijke boodschap aan het wijnpakket toe te voegen.

Zakelijke markt

Wijnpakketten-Kopen.nl richt zich ook op de zakelijke markt. Jongerden: “Verschillende bedrijven maken al gebruik van onze diensten. Een makelaar uit de omgeving geeft standaard bij een succesvolle transactie een mooi kistje wijn cadeau, de plaatselijke autodealer doet hetzelfde bij de verkoop van een nieuwe auto.”

Veiligheid

Op de vraag of het veilig is om via internet wijn te bestellen, is Roy Jongerden duidelijk. “Absoluut. De klant betaalt via internet door het bedrag over te boeken of via de erkende betaalwijze iDEAL waarbij vrijwel alle banken zijn aangesloten. Dankzij de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van Wijnpakketten-Kopen.nl weet je zeker dat je besteld bij een betrouwbare winkel.”

Naar boven