Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Spaans wijnpakket

Spaans wijnpakket

Bij Wijnpakketten-Kopen.nl vindt u een mooi assortiment met Spaanse wijnpakketten. Onze wijnpakketten uit Spanje worden verpakt in een houten wijnkist gevuld met houtwol. Deze wijnpakketten zijn zeer geschikt om cadeau te geven aan familie, vrienden of zakenrelaties.

Een persoonlijke touch bij uw Spaanse wijnpakket

Wilt u uw Spaanse wijnpakket een persoonlijke touch geven, laat dan een GRATIS kaartje mee sturen met een persoonlijke groet en/of felicitatie, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of een nieuwe baan.  U geeft eenvoudig online uw tekst door en wij sturen een leuk kaartje met uw Spaanse wijnpakket mee. Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

De service rond uw Spaanse wijnpakket

Uw Spaanse wijnpakket bezorgen wij door heel Nederland en bij bestellingen boven € 150,- bezorgen wij gratis. Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur worden de volgende dag voor u bezorgd. Er zijn van die maanden dat u de ene na de andere gelegenheid heeft waar u wijnpakketten wilt geven. U kunt in één keer de gewenste wijnpakketten en bezorgdata aan ons doorgeven. Op precies de juiste dag worden uw wijnpakketten dan bij uw familie, vrienden of relaties afgegeven.

 
Naar boven