Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Chardonnay & Cabernet Sauvignon - Heritage

2-vaks wijnpakket: Chardonnay & Cabernet Sauvignon - Heritage

2-vaks wijnpakketChardonnay & Cabernet Sauvignon - Heritage

Een traditioneel gecombineerd wijnpakket uit Chili. Dit wijnpakket bestaat uit een heerlijke fles Rode- en Witte wijn afkomstig van één van de meest toonaangevende wijnhuizen in Chili: Videma.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 17,95€ 16,95incl. BTW

Beide Chileense wijnen hebben een zeer goede prijs kwaliteitverhouding en zijn makkelijk te drinken. De flessen zijn afgesloten met een keurige schroefdop.

Kenmerken van de witte wijn

Druivensoort: Chardonnay. De chardonnay druif komt voor over de hele wereld. Het is een witte druif die zeer geschikt is voor vinificatie en rijping op hout. De Chardonnay druif geeft een stevige, volle wijn met karakter.
Karakter: Lichte hooikleurige wijn met een iets groene tint. Een complexe en boterige geur met veel tropisch fruit en citrus. Een frisse, zachte wijn met veel rijp fruit.
Serveren: Op een temperatuur van ongeveer 10 graden, bij visgerechten, schaal- en schelpdieren, wit vlees en zachte kazen.

Kenmerken van de rode wijn

Druivensoort: 100 % Cabernet Sauvignon
Karakter: Deze donkere, paarse wijn heeft het aroma van rijpe kersen. De smaak is rond met rijp fruit en zachte tannines. Traditionele rode vinificatie met een lange inweking van de druiven. De most wordt constant rondgepompt om een optimale kleur en tannine in de wijn te krijgen tijdens de vinificatie. 
Serveren: Op ongeveer 17°C, bij rood vlees, varkensvlees en diverse kaassoorten. Nu op dronk, maar kan tevens nog enkele jaren ouderen.

Een gecombineerd wijnpakket uit Chili. Dit 2-vaks wijnpakket: Chardonnay & Cabernet Sauvignon - Heritage bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven