Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Montes - Merlot Reserva

2vaks wijnpakket - Montes - Merlot - Reserva

2 vaks wijnpakketMontes - Merlot Reserva

Een lekker wijn geschenk uit Chili. Dit 2 vaks wijngeschenk: Merlot - Montes bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland & België. Dagelijks verzorgd Wijnpakketten-kopen.nl vele wijngeschenken!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 25,95incl. BTW

Deze lekkere rode Chileense wijn is gegarandeerd een mooi wijngeschenk voor de liefhebbers van rode Chileense wijn. De Merlot - Montes Reserva is een rode wijn, die wordt gemaakt door Viña Montes uit het Chileense wijngebied Colchagua Valley.

Kenmerken van de wijn

Karakter

Mooie robijnen kleur. Fruitige en expressieve rode wijn. Tonen van framboos en hints van bramen, die in goed evenwicht zijn met de kruidigheid. Perfecte balans tussen tannine en sappige zuren. Vriendelijke, zachte wijn met een aangename finale.

Druivensoort

90% Merlot en 10% Cabernet Sauvignon

Serveren

Op ongeveer 15°C -17°. Te serveren bij lamsvlees, rood vlees en romige en jonge kazen. Decanteer de wijn voor het serveren in en karaf.

Over wijnhuis Montes:

In The Wine Spectator van april 2007 werden de icoon wijnen Folly, Purple Angel en Alpha “M” bekroond met respectievelijk 90, 93 en 94 punten. Dichter bij huis worden de wijnen van Montes met grote regelmaat uitgeroepen tot winnaar in de Nationale Huiswijncompetitie’s en proeverijen van The Wine & Food Association en Perswijn.

 
 
Naar boven