Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Marcel Martin - Merlot

2-vaks wijnpakket: Marcel Martin - Merlot

2-vaks wijnpakketMarcel Martin - Merlot

Een lekker en betaalbaar Frans wijnpakket met twee flessen rode wijn. Dit 2-vaks wijnpakket: Marcel Martin - Merlot is erg populair als (relatie)geschenk.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 19,95€ 17,95incl. BTW

De merlot is één van de traditionele druivensoorten van de Franse Bordeaux-streek, zowel in de Médoc, waar de cabernet sauvignon domineert, als in Pomerol en Saint-Émilion, waar de merlot de hoofdrol speelt.

De wijn uit dit Franse wijnpakket wordt gemaakt door een samenwerking tussen twee toonaangevende wijnmakers uit Zuid Frankrijk en is een perfect voorbeeld van een mooie rijpe Franse Merlot. Deze wijnflessen zijn afgesloten met een schroefdop en kunnen nog zeker twee jaar blijven liggen.

Kenmerken van de wijn

Druivensoort: Merlot is een blauwe druivensoort die zeer populair is voor het maken van wijn. Merlotwijnen zijn over het algemeen sappiger en soepeler dan die van de cabernet sauvignon. Daardoor zijn ze vaak gemakkelijker en jonger te drinken.
Karakter: Donkere rode kleur, met in de geur kruiden (eucalyptus) en rood fruit. Deze wijn wordt gekenmerkt door zeer rijp zacht fruit met mooie soepele tanines.
Serveren: Op ongeveer 17-18°C, heerlijk bij diverse vleesgerechten (als lamskoteletten) of bij kaas.

 
 
Naar boven