Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Saint-Emilion - Charmes de Nayat

Luxe wijnpakket: Saint-Emilion - Charmes de Nayat

Luxe wijnpakketSaint-Emilion - Charmes de Nayat

Dit zeer luxe Franse wijnpakket bestaande uit twee flessen Bordeaux wijn uit de Saint-Émilion is één van onze beste Franse wijnen om als cadeau te schenken aan uw vrienden, familie of (zaken)relaties. In dit subgebied van de Franse Bordeaux maken ze van de Merlot-druif ware meesterwerken.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 32,95incl. BTW

Kenmerken van de wijn

De Saint-Emilion - Charmes de Nayat is een luxe Franse rode wijn van een waanzinnig mooie kwaliteit. 

Druivensoort: 88% Merlot, 5% Cabernet-Franc en 9% Cabernet-Sauvignon
Karakter: Deze Saint-Émilion heeft een intense robijnrode kleur. In de geur vinden wij veel rood fruit met lichte gerookte tonen. De smaak is soepel, maar ook vlezig met een lange afdronk.
Serveren: Serveer deze wijn op ongeveer 17 °C. Combineer deze Franse rode wijn met diverse vleesgerechten ( gegrild of in saus) of met kazen met een uitgesproken smaak. Het is ook een heerlijke wijn bij een familie BBQ. De wijn is nu op dronk, maar kan ook nog enkele jaren ouderen.

Over wijnbouwgebied Saint-Émilion

De gemeente Saint-Émilion is wereldberoemd door zijn wijnen. Het is een zuiver rode wijngebied en een van de beste van de gehele regio. Het wijngebied beslaat een oppervlakte van 5500 ha. In dit deel van de Bordelais wordt al sinds de 3de eeuw wijnbouw bedreven. Daardoor heeft het waarschijnlijk de langste traditie van het hele wijnbouwgebied.

 
 
Naar boven