Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

La Cuvée des Familles blanc & rouge

La Cuvée des Familles blanc & rouge

2 vaks wijn pakketLa Cuvée des Familles blanc & rouge

Een prachtig wijngeschenk uit het zuiden van Frankrijk. De rode wijn is gemaakt van de klassieke combinatie Cabernet Sauvignon en Merlot. Deze druiven zorgen ervoor dat de wijn heerlijk vol, stevig en zacht is. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay en Viognier. Heerlijk rijk, vol, een klein beetje hout en een bloemig karakter.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 21,50€ 19,50incl. BTW

La Cuvée des Familles

Dit is een project van drie wijnboeren die, naast hun bekende landwijnen, een wijn wilden maken voor een grotere doelgroep. De druiven die normaal in het zuiden van Frankrijk veel voorkomen (zoals Shiraz en Grenache) hebben plaatsgemaakt voor de nog populairdere Merlot en Cabernet-Sauvignon.

Merlot

De Merlot zorgt voor zachtheid in de wijn. Ook veel van de rijke geur komt door de Merlotdruif, die we normaal veel in Bordeaux zien.

Cabernet-Sauvignon

De Cabernet-Sauvignon is aan de wijn toegevoegd voor ruggengraat en stevigheid. Dankzij deze druif is deze wijn ook heerlijk bij rundvlees.

Chardonnay

De Chardonnay in deze La Cuvée des Familles is niet een botervette. Hij is fris en geeft ook mooie mineraliteit aan de wijn. Je kan hem ergens zelfs vergelijken met een mooie witte wijn uit de Bourgogne.

Viognier

De Viognier is de uitbundige van de twee druivenrassen. Hij geeft de wijn een mooi bouquet van exotisch fruit.

De wijnen van La Cuvée des Familles kunnen wij als prachtig kado voor u versturen door heel Nederland. Wij voegen geheel gratis een persoonlijk kaartje toe.

 
 
Naar boven