Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Nuiton - Beaunoy Bourgogne & Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Nuiton - Beaunoy Bourgogne & Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

2-vaks wijnpakketNuiton - Beaunoy Bourgogne & Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Luxe wijn kado van twee zeer hoge kwaliteitswijnen. De combinatie van een prachtige witte Bourgogne en een rode Bordeaux maken dit wijn kado gegarandeerd tot een succes.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 36,95incl. BTW

Nuiton-Beaunoy - Bourgogne

Een klassiek wijngeschenk van onberispelijke kwaliteit, rijke smaak en goede balans. De wijngaarden voor deze wijn liggen in verschillende delen van de Hautes-Côtes de Nuits en Hautes-Côtes de Beaune waar de bodem bestaat uit mergellige kalksteen.

Na de handmatige pluk, worden de druiven gekneusd en laat men de schillen inweken voor enkele dagen. Daarna volgt er persing in een pneumatische pers. Het sap vergist dan gedeeltelijk op Frans eikenhout, waarna de wijn nog enige tijd op zijn 'lie' (droesem) blijft liggen voor extra geur en smaak.

Kenmerken van de wijn

Deze wijn heeft een heldere stro-gele kleur. In de neus valt meteen de geur van witte bloesem op, samen met rijpe tonen van perzik. De smaak is zacht en rijk met vooral tonen van peer, abrikoos en witte perzik

Druivensoort

100% Chardonnay

Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Topkwaliteit uit Frankrijk! Een zeer luxe 1 vaks wijngeschenk uit Frankrijk. Mouton Cadet Vintage is een houtgelagerde Mouton Cadet met het klassieke etiket uit de jaren 30! Een heerlijke wijn en één van de mooiste franse wijngeschenken om te geven aan uw vrienden, familie of (zaken)relaties.

Kenmerken van de wijn

Mouton Cadet Vintage is de houtgelagerde Mouton Cadet met het klassieke etiket uit de jaren 30! De wijn heeft een expressieve en complexe neus met hints van rood fruit zoals aardbeien en kersen. De wijn heeft 5 maanden houtlagering ondergaan waardoor ook tonen van vanille en specerijen waar te nemen zijn. De wijn is vol met kracht maar heeft zijdezachte tannines. In de afdronk komt het eikenhout duidelijk naar voren. De wijn heeft een dieppaarse kleur neigend naar zwart.

Combineer deze wijn met rood vlees, lamsvlees of eendenborst.

Druivensoort

Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc

 
 
Naar boven