Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

1-vaks wijnpakketMouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Een zeer luxe 1 vaks wijngeschenk uit Frankrijk. Mouton Cadet Vintage is de hout gelagerde Mouton Cadet met het klassieke etiket uit de jaren 30!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 19,95incl. BTW

Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschild

Topkwaliteit uit Frankrijk! Een zeer luxe 1 vaks wijngeschenk uit Frankrijk. Mouton Cadet Vintage is een hout gelagerde Mouton Cadet met het klassieke etiket uit de jaren 30! Een heerlijke wijn en één van de mooiste franse wijngeschenken om te geven aan uw vrienden, familie of (zaken)relaties.

Kenmerken van de wijn

Mouton Cadet Vintage is de hout gelagerde Mouton Cadet met het klassieke etiket uit de jaren 30! De wijn heeft een expressieve en complexe neus met hints van rood fruit zoals aardbeien en kersen. De wijn heeft 5 maanden houtlagering ondergaan waardoor ook tonen van vanille en specerijen waar te nemen zijn. De wijn is vol met kracht maar heeft zijdezachte tannines. In de afdronk komt het eikenhout duidelijk naar voren. De wijn heeft een dieppaarse kleur neigend naar zwart.

Combineer deze wijn met rood vlees, lamsvlees of eendenborst.

Druivensoort

Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc

Over deze luxe Franse wijn

In 1922 nam de toen 20-jarige Baron Philippe de Rothschild (1902-1988) de toekomst van Mouton Rothschild in handen. Vanaf dat moment heeft Mouton Rothschild zich ontwikkeld tot een van de bekendste een geliefde Franse wijnmakers.

Een zeer luxe wijnkado uit Frankrijk. Dit 1 vaks wijngeschenk: Mouton Cadet - Baron Philippe de Rothschildkunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 
 
Naar boven