Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Pouilly-Fumé & Saint-Emilion

Luxe wijnpakket: Pouilly-Fumé & Saint-Emilion

Luxe wijnpakketPouilly-Fumé & Saint-Emilion

Dit wijnpakket is een zeer luxe combinatie van een fles rode- en witte wijn uit Frankrijk. Zowel zakelijk als privé één van onze mooiste wijnpakketten. De combinatie van een Pouilly-Fumé en een Saint-Émilion, twee zeer hoge kwaliteitswijnen, maken dit wijnpakket gegarandeerd tot een succes.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 32,95€ 29,95incl. BTW

Kenmerken van de witte wijn

Druivensoort: Sauvignon Blanc. Deze druiven noemt men lokaal: Blanc Fumé.
Karakter: De smaak is uitgebalanceerd, evenwichtig en aangenaam droog met minerale tonen. De afdronk is lang en complex. De geur is zuiver en doet denken aan bloemetjes en kruisbessen.
Serveren: Gekoeld op ongeveer 10-12 graden, bij vis, schaaldieren en diverse hors d'oeuvres. Tevens zeer geschikt als aperitief.

Kenmerken van de rode wijn

De Saint-Emilion - Château Bonnin Pichon is een luxe Franse rode wijn van een waanzinnig mooie kwaliteit. 

Druivensoort: 88% Merlot, 5% Cabernet-Franc en 9% Cabernet-Sauvignon
Karakter: Deze Saint-Émilion heeft een intense robijnrode kleur. In de geur vinden wij veel rood fruit met lichte gerookte tonen. De smaak is soepel, maar ook vlezig met een lange afdronk.
Serveer deze wijn op ongeveer 17 °C. Combineer deze Franse rode wijn met diverse vleesgerechten ( gegrild of in saus) of met kazen met een uitgesproken smaak. Het is ook een heerlijke wijn bij een familie BBQ. De wijn is nu op dronk, maar kan ook nog enkele jaren ouderen.

 
 
Naar boven