Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Il Poggione - Brunello di Montalcino

2-vak wijngeschenk Brunello di Montalcino

2-vaks wijnpakketIl Poggione - Brunello di Montalcino

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is; iedereen wordt gelukkig van Brunello di Montalcino. Deze 'icoon-wijn' uit Toscane zal bij iedereen in de smaak vallen. Hij is elegant en krachtig, sappig en vol. Geeft u deze wijn aan u relaties dan weet u zeker dat de ontvanger er blij van zal worden.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 87,50incl. BTW

Kenmerken van de wijn

Het landgoed “Il Poggione” (heuvelachtige) omvat 600 hectare, en daarvan is 125 hectare beplant met druivenstokken. De nieuwe kelder is drie jaar geleden op de top van de heuvel gebouwd en biedt een schitterend uitzicht over de vallei.

Bij Il Poggione wordt vooral het meeste werk verricht in de wijngaard: alleen dáár kun je eche grote wijnen maken. De kelder helpt slechts bij het transformeren van druif naar wijn – maar die is wel ingericht met de meest moderne apparatuur, om die transformering zo mooi mogelijk te maken.

De wijngaarden zijn verdeeld over 80% Sangiovese, en 20% Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot. Meer dan de helft van de wijngaarden wordt gebruikt voor de productie van Brunello di Montalcino.

 
 
Naar boven