Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Trovati - Chardonnay & Nero d'Avola

2-vaks wijnpakket: Trovati - Chardonnay & Nero d'Avola

2-vaks wijnpakketTrovati - Chardonnay & Nero d'Avola

Een heerlijk Silciliaans wijnpakket. Dit Chardonnay & Nero d'Avola wijnkado van Trovati komt uit de zuidelijke 'teen' van Italië waar het goed warm is. Daarom komen er zulke lekkere volle wijnen uit deze streek.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 19,95incl. BTW

Voor de wijnen van Trovati zijn de wijnmakers van MezzaCorona uit het noorden ingevlogen om te helpen bij de oogst en de vinificatie. Dit is een wijngeschenk om elke relatie een groot plezier mee te doen.

Kenmerken van de witte wijn

Druivensoort: Chardonnay
Karakter: De kleur van de Chardonnay van Trovati kan vergeleken worden met hooi en wat gouden glinsteringen. De aroma is intens en blijft goed in de neus hangen. Geuren van perziken, nectarines en ananas kunnen worden herkend. De wijn is goed in balans door de plezierige structuur en zuurgraad.
Serveren: Deze wijn kan het best gekoeld gedronken worden tussen de 8 en 10°C. Serveren kan met zeevruchten, pasta gerechten en wit vlees.

Kenmerken van de rode wijn

Druivensoort: 100% Nero d'Avola
Karakter: Een diep robijn kleurige wijn met schitteringen van violet. In de neus een intense ronde geur vol met tonen van bessen, aardbeien en zure kersen op siroop. De smaak van de wijn kan het beste omschreven worden als zacht als fluweel door zijn vele fruit en milde tannine.
Serveren: Kan goed gedronken in combinatie met risotto, rood vlees, lasagne, lam en kazen. Ook geschikt bij de typische Siciliaanse gerechten zoals gerookte ricotta kaas.

 
 
Naar boven