Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Chardonnay & Cabernet Sauvignon - Bergsig Estate

2-vaks wijnpakket: Chardonnay & Cabernet Sauvignon - Bergsig Estate

2-vaks wijnpakketChardonnay & Cabernet Sauvignon - Bergsig Estate

Schitterend gecombineerd wijnpakket van een Rode en Witte wijn van ons populaire wijnhuis Bergsig. De Cabernet Sauvignon werd al meerdere malen bekroond met prijzen. Een verrukkelijk wijnpakket voor uw vrouw/man, vriend(in) of (zaken)relatie.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 26,75incl. BTW

Kenmerken van de witte wijn

Druivensoort: 100% Chardonnay. Nu op dronk en tevens nog enkele jaren te bewaren.
Karakter: Frisse citroen, limoen geur met interessante rook tonen van de hout lagering. In de smaak nuances van vers gebakken brood. Zeer mooie zuivere wijn.
Serveren: Gekoeld op ongeveer 10-12°C. bij diverse visgerechten (met saus), schaal en schelpdieren, wit vlees en gevogelte.

Kenmerken van de rode wijn

Druivensoort: 100% Cabernet Sauvignon. De Cabernet Sauvignon is een blauwe druivensoort die wordt gebruikt voor wijnproductie. De druif geeft een relatief volle smaak en een donkere kleur. De wijn van deze druif wordt als complexer en minder toegankelijk dan de eveneens erg populaire Merlot beschouwd.
Karakter: Een mooie robijnrode kleur, in de geur tonen van zwart fruit zoals cassis en aangename hout aroma's. De smaak is compact en vlezig met een mooie tannine structuur. Een lekkere afdronk.
Serveren: Op ongeveer 17°C, bij gebraden rundsvlees, stoofpot en geroosterde lamskoteletten. Nu op dronk, maar kan tevens nog enkele jaren ouderen.

 
 
Naar boven