Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Zakelijk

Zakelijk wijnpakketten bestellen?

Wijnpakketten-Kopen.nl richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Speciaal om de zakelijke markt te bedienen hebben wij een aantal mogelijkheden voor het bedrijfsleven op een rijtje gezet.

Veel ondernemers schenken traditiegetrouw aan het eind van het jaar wijnpakketten of incentives. Tegenwoordig zijn er echter steeds meer geefmomenten. Ook om uw relaties en medewerkers te blijven boeien en binden. Wijnpakketten-Kopen.nl biedt daarom een selectie fijne wijnen uit de hele wereld. Deze onverwachte attentie met een persoonlijke noot maakt het wijnpakket voor de ontvanger des te waardevoller.

Wanneer kunt u één van onze wijnpakketten inzetten

In de volgende situaties zal een wijnpakket zeker positief ontvangen worden:

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren welke wijn het beste bij welke gelegenheid, doel en budget past. Wij van Wijnpakketten-Kopen.nl hebben genoeg ervaring om de intentie van uw wijnpakket gestalte te geven.

Snel een persoonlijke boodschap met wijnpakket versturen...

U vindt ons assortiment wijnpakketten aan de linkerkant van deze website. Bij het bestellen van een wijnpakket kunt u eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen, deze wordt op een kaartje afgedrukt en aan het wijnpakket toegevoegd.

Naar boven