Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Referenties

Referenties

Wijnpakketten-Kopen.nl richt zich, naast de particuliere verkoop, ook op de zakelijke markt. Het team van Wijnpakketten-Kopen.nl heeft de mogelijkheden voor de zakelijke markt hier op een rijtje gezet.

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties van Wijnpakketten-Kopen.nl. Deze bedrijven hebben inmiddels de service, kwaliteit en het gemak van ons ervaren.

Printonomix

" Ik ben een stuk populairder geworden bij zakelijke relaties en vrienden/kennissen sinds deze website de lucht in is gegaan. Ik ben kritisch en heb de afgelopen jaren op internet het een en ander geprobeerd. Maar Wijnpakketten-Kopen.nl is echt de eerste website in Nederland die het mogelijk maakt dat ik 24 uur per dag 7 dagen in de week in een handomdraai van enkele tientallen seconden een keuze kan maken uit een groot assortiment scherp geprijsde maar ook exclusieve wijnen die vervolgens binnen no-time bij relaties bezorgd worden. Met een persoonlijke boodschap in een begeleidende brief of kaart maak ik het helemaal af ! "

Aldus: Peter Vink - Directeur van Printonomix BV


Kloosterman Keukens & Badkamers

Bij Kloosterman zijn wij altijd op zoek naar een passend geschenk om onze klanten, bij een aankoop van een keuken of badkamer, cadeau te doen. Toen wij via het internet bij Wijnpakketten-Kopen.nl terecht kwamen en ook nog bleek dat het bedrijf in Huizen is gevestigd, waardoor wij snel kunnen schakelen, hebben wij een mail gestuurd met de vraag om een persoonlijk gesprek. In dit gesprek werd goed geluisterd en meegedacht naar onze specifieke wensen op gebied van aftersales.

We zijn heel tevreden over de gang van zaken en krijgen leuke reacties van tevreden klanten die een wijnpakket cadeau hebben gehad.

Aldus: T. Kloosterman - Directeur Kloosterman Keukens & Badkamers


Oracle Nederland

Sinds enkele maanden ben ik klant bij Wijnpakketten-Kopen.nl. Een persoonlijk kaartje, een mooie kist en snelle levering: de perfecte manier om een zakenrelatie te bedanken voor een order of andere successen te vieren. Door een attentie te sturen wil ik laten merken dat mijn klanten waardevol zijn, door de kwaliteit van de producten en verzorging komt die boodschap goed over. Juist in deze tijd dé perfecte manier om relaties in het zonnetje te zetten.

Aldus: S. Jagers - Oracle Nederland


Fennis Recruitment

Op het moment dat een kandidaat van start gaat bij een van onze opdrachtgevers zorgt Wijnpakketten-Kopen.nl ervoor dat er een mooi wijnpakket met een persoonlijke boodschap klaarstaat op de nieuwe werkplek van de kandidaat. Het is voor ons bedrijf een leuke en gemakkelijke manier om felicitaties voor een nieuwe baan kenbaar te maken! Het is net dat kleine gebaar wat het grote verschil maakt...

Aldus: M. van der Velden - Directeur van Fennis Recruitment

Naar boven