Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Verjaardagservice

Verjaardagservice. Zo is attent zijn een kleine moeite!

De  verjaardagservice van Wijnpakketten-Kopen.nlWijn is en blijft een zeer populair product om cadeau te geven. Erg geschikt voor de jarige medewerker of een klant die bijvoorbeeld zijn/haar jubileum viert. Uit recente onderzoeken blijkt dat leuke collega’s, prettige werksfeer en een goede werkgever bovenaan staan bij het waarderen van een bedrijf. Wanneer een werknemer goed gemotiveerd is, dan is hij productiever en straalt dit uit naar de collega’s én uw klanten. Een verjaardagscadeau aan uw medewerkers draagt bij aan het gevoel gewaardeerd en gezien te worden.

Verjaardagservice: handig, voor bedrijven en hun klanten

Wijnpakket cadeauservice, ook voor bedrijvenOok klanten zijn steeds meer op zoek naar de persoonlijke kant van bedrijven. Men wil een gezicht zien, het gevoel hebben dat het bedrijf ergens voor staat. Door uw klanten te verrassen met een heerlijk verjaardagscadeau of te feliciteren bij de afronding van een project, raakt u de juiste snaar. Bovendien is het geven van cadeaus en het verrassen van je klanten ook heel erg leuk om te doen. Het is wat relaties waardevol maakt en ons een goed gevoel geeft.

Wat kunt u verwachten van onze verjaardagservice?

Tijd is een schaars goed geworden in onze moderne maatschappij. We komen helaas altijd tijd te kort. U wilt graag voor een verrassing zorgen, maar dan zonder inspanning van uw organisatie. Wijnpakketten-Kopen.nl begrijpt dit en heeft met de verjaardagservice de oplossing gevonden. Het enige wat u hoeft te doen is een wijnpakket te selecteren en de lijst met verjaardagen/jubilea door te geven aan ons. Onze verjaardagsservice neemt u alle zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat het door u geselecteerde wijnpakket, voorzien van een persoonlijke felicitatie, op exact het juiste moment wordt bezorgd. Zo kunt u bij elke gepaste gelegenheid het juiste cadeau aanbieden aan werknemers en klanten, zonder bang te zijn een verjaardag of gelegenheid te vergeten en is attent zijn een kleine moeite!

Offerte aanvragen

Naar boven